W O W P A R T Y 

Time to CHILLEBRATE! 


Welkom bij WOWparty, waar wij geloven dat elk moment gevierd moet worden zonder zorgen. Ons enthousiaste team is toegewijd aan het creëren van een feestelijke sfeer, of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een bedrijfsevenement, of een kinderfeest. Persoonlijkheid staat bij ons centraal om samen te ontdekken welke feeststijl het beste bij jouw past. 

Onze Passie

Wij hebben een passie voor feesten en geloven dat elk moment bijzonder is. Ons doel is om mensen de mogelijkheid te bieden zorgeloos te genieten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. #chillebration

Door onze eigen ervaringen hebben we de afgelopen jaren ontdekte dat bedrijven, ouders & kinderen vaak stress ervaren bij het organiseren van een feest. Daarom willen wij dit met heel veel warmte omarmen en samen aan de slag gaan. Zo kan iedereen op zijn eigen manier feesten. 

Maatwerk Ballonnendecoraties

Wij specialiseren ons in het creëren van unieke ballonnendecoraties die perfect aansluiten bij de stijl en het thema van jouw evenement. Of het nu gaat om een elegante bruiloft, een sprankelend bedrijfsfeest of een vrolijk kinderfeest, onze op maat gemaakte ballondecoraties voegen een magisch element toe aan elke feest. Met ons ervaren team zorgen wij voor de mooiste eyecatchers.

Evenementstyling

Laat ons jouw evenement transformeren met onze professionele evenementstyling. Van tafeldecoraties tot achtergronden, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt en de gewenste sfeer weerspiegelt. Zo kun jij je concentreren op het vieren, terwijl wij de rest regelen. Ben je voor jouw evenement op zoek naar de mooiste items om te huren? Ook hier zorgen we graag voor.

Kinderfeest Organisatie

Geef je kind een onvergetelijk feest met onze speciale kinderfeestorganisatie. Van thematische decoraties tot vermakelijke activiteiten, wij zorgen ervoor dat elk kinderfeestje een feest van plezier en lachende gezichten wordt zonder overprikkelde kinderen.

Wij gaan verder dan het leveren van diensten; we creëren ervaringen. Laat ons de stress uit het feest planningsproces halen, zodat jij kunt genieten van het moment. Samen maken we van elk evenement een feest om te herinneren. Die jouw kinderen zich later nog herinneren.Contact

services.wowparty.be

Heuvelstraat 11, 2320 Hoogstraten

info@wowparty.be

@wowparty.be